Kosár 0 tétel, 0 Ft
x
Az Ön kosara még üres!
A kiválasztott termék a kosárba került! KosárVásárlás folytatása
x
Belépés
Még nem reisztráltál nálunk?Regisztráció

Belépés

Új jelszó igénylése

Jelszó újraküldése
x
Regisztráció
Kérlek pontosan add meg az ismerősöd e-mail címét, aki a weboldalt ajánlotta !!!
Regisztráció
Kezdőlap> Hasznos információk>
Márkák
Az összes márka megjelenítése
Kedvezményes Vásárlás

Ingyenes visszaküldés - Inverz csomag szolgáltatás

Inverz csomag szolgáltatás
 
2018-ban módosulnak webáruházunkban az elállási nyilatkozatot követően a termékek visszaküldésének feltételei.
Minden legalább 17.000 Ft értékű vásárlás esetén, amennyiben a vásárló a Magyar Posta (MPL) szolgáltatásainak bármelyikét választotta, az esetlegesen elállási nyilatkozattal visszaküldésre kerülő termékek postai költségeit webáruházunk magára vállalja.
 

Szállítási és fizetési költségek összefoglalása

Áttekintés
Átvételi mód 12.000 Ft feletti vásárlás 12.000 Ft alatti vásárlás Utánvét/árufizetés díja
Házhoz szállítás Ingyenes 900 Ft/csomag 350 Ft/csomag
Posta Pont Ingyenes 590 Ft/csomag 100 Ft/csomag
Pick-Pack pont Ingyenes 590 Ft/csomag 100 Ft/csomag
Átvételi pont Ingyenes Ingyenes Ingyenes

 

Fizetési lehetőségek - Készpénzzel fizetés Webáruház átvételi pontján (díjmentes)

Ha az előzetesen megrendelt küldeményedet a ruhaverzum.hu átvételi pontján (1188 Budapest Dózsa György u. 2.) személyesen veszed át, a megrendelt árut itt készpénzben (szállítási és utánvétkezelési költségek nélkül) fizetheted ki.
 

Fizetési lehetőségek - Utánvéttel történő fizetés csomagponton (100 Ft/csomag)

Az utánvétel költségét  a csomagponti átadónak készpénzben vagy bankkártyával kell megfizetned a csomag átvételekor. Ezt az árat a számlán szereplő fizetendő vételár tartalmazza. A csomagautomatáknál csak bankkártyával, a többi átvételi ponton készpénzzel vagy bankkártyával is fizethetsz. (Ha valamelyik postán veszed át a csomagod, akkor inkább a készpénzes fizetést javasoljuk. A bankkártya használata itt még készpénzfelvételnek minősül.)

Fizetési lehetőségek - Utánvéttel történő fizetés háznál (350 Ft/csomag)

Az utánvétel költségét a futárnak készpénzben vagy bankkártyával kell megfizetned a csomag átvételekor. Azt a számlán szereplő fizetendő vételár tartalmazza. 

Fizetési lehetőségek - Előre fizetés banki átutalással (díjmentes)

Ha ezt a lehetőséget választod, megrendelésed leadásakor kapsz egy automatikus válaszüzenetet, mely tartalmazza a Webáruház számlaszámát, melyre az üzenetben szereplő vételárat át kell utalnod, és egy megrendelésazonosítót, melyre az átutalás közlemény rovatában hivatkoznod kell. Megrendelésedet a vételárnak a számlánkra történt beérkezését követő munkanapon adjuk fel. Ha a tranzakció utólag valamilyen okból mégsem jönne létre, a teljes összeget a meghiúsulás időpontjától számított legkésőbb második munkanapon visszautaljuk a számládra.

Küldeményátvételi lehetőség - Ruhaverzum.hu átvételi pontok egyikén

Webáruház átvételi pontján személyesen
Ha nem nagy kerülő, és szeretnéd megtakarítani a szállítás és utánvét kezelés költségét, akkor keress fel minket személyesen!
Átvételi pontunkon az előzetesen a webáruházon keresztül megrendelt termékek személyes átvétele értékhatártól függetlenül díjmentes!
Cím: 1188 Budapest; Dózsa György u. 2. 
Nyitvatartás: hétfő - péntek 10.00-tól 18.00-ig
                    
Áruátvételi igényedet telefonon előre egyeztetett időpontban szombati napokon is megoldjuk.

Küldeményátvételi lehetőség - Pick Pack Pont

Pick-Pack pontra
A Pick Pack pontok jellemzően a nagyobb városok forgalmas tömegközlekedési csomópontjaiban találhatók. Ezért ezt a lehetőséget akkor ajánljuk, ha tömegközlekedést használó, nagyobb városban lakó ügyfelünkvagy. A Pick-Pack pontok elérhetősége és nyitva tartási ideje itt érhető el. A csomag feladásáról a webáruház küld értesítést. Ezután a küldemény Pick-Pack pontra érkezéséről és az átvételi határidejéről e-mailben és SMS-ben is küldünk értesítést. A csomagot az értesítésekben szereplő csomagazonosító alapján itt követheted nyomon.
Tárgynap 12 óráig beérkezett és a Webáruház által visszaigazolt megrendelés budapesti Pick-Pack pontra kézbesítését a tárgynapot követő harmadik, vidéki Pick-Packpontra a negyedik munkanapra vállaljuk.
A szolgáltatás igénybevételi díjai:
 • 12.000 Ft feletti megrendelés esetén díjtalan
 • 12.000 Ft alatti megrendelés esetén 590 Ft

Küldeményátvételi lehetőség - MPL Csomag pontokra szállítással

1. Postapontra
Akkor válaszd ezt a lehetőséget, ha napközben többnyire nem tartózkodsz otthon, de munkahelyed közelében van olyan postahely, ahova munkaidő végén a hét öt munkanapján gyorsan eljuthatsz. Ezek a posták az ország 2500 településén elérhetők számodra. A küldemények elektronikus előrejelzése és nyomkövetése a házhoz kézbesítésnél leírtakkal azonos módon itt is elérhető.  A Posta Pontokra címzett küldemény esetén egy további, a küldemény posta pontra érkezésekor küldött SMS és e-mail tartalmazza a küldemény átvételi helyét, fizetendő értékét és a határidőt, amíg ott átveheted.
Adott napon (T) 12 óráig általunk visszaigazolt megrendelés kézbesítését a T+3 munkanapra teljesítjük.
A szolgáltatás igénybevételi díjai:
 • 12.000 Ft feletti megrendelés esetén díjtalan
 • 12.000 Ft alatti megrendelés esetén 590 Ft
 
2. COOP postapontra
Ha a posták nyitva tartási ideje nem lenne megfelelő neked, és van a közeledben, akkor válaszd a hét 5 napján, a postáknál általában tovább, és szombati napokon is nyitva tartó olyan COOP üzleteket, melyek COOP posta pontok is. A küldemények elektronikus előrejelzése és nyomkövetése a házhoz kézbesítésnél leírtakkal azonos módon itt is elérhető. A küldemény megérkezésekor egy további, az MPL által  küldött SMS és e-mail tartalmazza a küldemény átvételi helyét, fizetendő értékét és a határidőt (öt munkanap), amíg ott átveheted.
Adott napon (T) 12 óráig általunk visszaigazolt megrendelés kézbesítését a T+3 munkanapra teljesítjük.
A szolgáltatás igénybevételi díjai:
 • 12.000 Ft feletti megrendelés esetén díjtalan
 • 12.000 Ft alatti megrendelés esetén 590 Ft
 
3. MOL postapontra
Ha autóval jársz, mindennap korán indulsz otthonról, későn érsz haza,  akkor válaszd a hét minden napján 0-24 órában nyitva tartó MOL posta pontokat. A küldemények elektronikus előrejelzése és nyomkövetése a házhoz kézbesítésnél leírtakkal azonos módon itt is elérhető.  A küldemény megérkezésekor egy további, az MPL által küldött SMS és e-mail tartalmazza a küldemény átvételi helyét, fizetendő értékét és a határidőt (öt munkanap), amíg ott átveheted.
Adott napon (T) 12 óráig általunk visszaigazolt megrendelés kézbesítését a T+3 munkanapra teljesítjük.
A szolgáltatás igénybevételi díjai:
 • 12.000 Ft feletti megrendelés esetén díjtalan
 • 12.000 Ft alatti megrendelés esetén 590 Ft
 
 
4. MPL csomagautomatába
Ha minden nap korán indulsz otthonról, későn érsz haza, csomagodat szeretnéd diszkréten átvenni, és van egy automata a lakóhelyed, munkahelyed, vagy a kettő között a napi útvonalad mentén, akkor válaszd a hét minden napján 0-24 órában elérhető MPL csomagautomatát. Ebből a küldeményedet önkiszolgáló módon bármikor átveheted. A küldemények elektronikus előrejelzése és nyomkövetése a házhoz kézbesítésnél leírtakkal azonos módon itt is elérhető. A csomagautomatába elhelyezésekor az MPL egy további SMS-t és e-mailt küld, mely tartalmazza a küldemény átvételi helyét, fizetendő értékét és őrzési idejét (2 munkanap), valamint a csomagod rekeszét nyitó kódot is.
Adott napon (T) 12 óráig általunk visszaigazolt megrendelés postaponti kézbesítését a T+3 munkanapra teljesítjük.
A szolgáltatás igénybevételi díjai:
 • 12.000 Ft feletti megrendelés esetén díjtalan
 • 12.000 Ft alatti megrendelés esetén 590 Ft

Küldeményátvételi lehetőség - Házhoz szállítás

Akkor ajánljuk, ha munkanapokon 8.00 és 17.00 óra között otthon tartózkodsz, vagy olyan a munkahelyed, hogy oda is kérhetsz küldeményt. Szolgáltatónk a Magyar Posta Logisztika (MPL) a megrendelt csomag általunk történt feladását követő munkanapon a rendeléskor megadott e-mail címedre vagy SMS fogadására alkalmas telefonszámodra elektronikus előrejelzést küld. Ez tartalmazza a küldemény azonosítóját, feladóját, típusát, és a fizetendő összeget. Küldeményedet a ragszáma alapján nyomon követheted itt. A MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni. Amennyiben az első kísérlet eredménytelen, értesítőt hagynak hátra. Ha megadtad telefonszámodat a rendelés feladásakor, akkor a kézbesítő ezen egyezteti veled amásodik kézbesítés időpontját. Ha nem adtad meg, akkor a második kézbesítés a következő munkanapon történik. Második sikertelenség esetén a hátrahagyott értesítő tartalmazza a postahely a címét, ahol a küldeményedet a feladástól számított 10. napig átveheted.
Adott napon (T) 12 óráig általunk visszaigazolt megrendelés első kézbesítését a T+3 munkanapra teljesítjük.
A szolgáltatás igénybevételi díjai (magyarországi szállítási cím esetén):
 • 12.000 Ft feletti megrendelés esetén díjtalan
 • 12.000 Ft alatti megrendelés esetén 900 Ft
 

Így mérünk mi

Minden ruhát lemérünk, ezzel is segítve, hogy pontosan ki tudd választani a számodra legmegfelelőbb darabot. A mért adatot a fotó szerinti rajzon is szemléltetjük.
Minden ruhánál feltüntetjük vagy a címke szerinti, vagy az általunk meghatározott méretet, mint. pl. S, M, L, stb.  Előfordulhat, hogy ez a méret nem egyezik meg a cimkén feltüntetett mérettel, mert megítélésünk szerint a ruha cimkéjén feltüntetett méret megtévesztő, ugyanis egyes márkákhoz kapcsolódó méretezés rendkívűl eltérő lehet. Ilyen esetben a méret meghatározását szakértő munkatársaink végzik a lemért adatok, a mérettáblázat és tapasztalataink alapján, a termékleírásban pedig a gyártó szerinti eredeti méretet is feltüntetjük.

A megfelelő méret kiválasztásához további segítséget jelenthet, ha egy hasonló fazonú, kényelmes ruhadarabodat az általunk megadott méretrajz szerint leméred és adatait összeveted a kiválasztott termék mérteivel.

A megfelelő méretű ruha kiválasztását termékleírásunkkal is segítjük. Olyan jellemzőket is feltüntettük mint pl. szűkített fazon, elasztikus anyag, stb.
Amennyiben azonban további kérdéseid merülnének fel, javasoljuk, hogy ügyfélszolgálatunkon keresztül érdeklődj, ahol kollégáink készségesen állnak rendelkezésedre.

Minőségi kategóriák

A ruhákat minőségük alapján a Webáruház 4 kategóriába sorolja:
Új :
- új, címkével ellátott darabok (pl. kifutó termék egy-egy modell esetében, vagy megvásárolt, de soha nem viselt, címkével ellátott termékek)
- megítélésünk szerint új, bolti címke nélküli darabok
Újszerű: nem új, de a használat jelei egyáltalán nem látszanak
Hibátlan: használt, de a használat jelei alig észrevehetőek
Jó állapotú: látszanak a használat jelei (pl. farmerek estén a zseb belső részén látni, hogy többször volt mosva, a ruha színe kevésbé élénk).
Nálunk az apró hibásnak jelölt ruhák is legfeljebb csak olyan hibákkal bírnak, amelyek nem jelentősek: pl. kimosható foltok, az árukezelés, raktározás során keletkező szennyeződések, apró szálhibák, varráshibák, hiányzó öv vagy gomb. Minden a webáruház által észlelt hiba feltüntetésre kerül a terméklapon.
Ha olyan áru került kiküldésre, ami hibás, de a hibáját a terméklapon a Webáruház nem tűntette fel, akkor az ügyfélszolgálat e-mail címére írásban bejelenetett panasz haladéktalan kivizsgálását követően a Webáruház kártalanítja a megrendelőt.