Kosár 0 tétel, 0 Ft
x
Az Ön kosara még üres!
A kiválasztott termék a kosárba került! KosárVásárlás folytatása
x
Belépés
Még nem reisztráltál nálunk?Regisztráció

Belépés

Új jelszó igénylése

Jelszó újraküldése
x
Regisztráció
Kérlek pontosan add meg az ismerősöd e-mail címét, aki a weboldalt ajánlotta !!!
Regisztráció
Kezdőlap> Pontgyűjtés>
Happy End Akció! Vásárolj akár 70%-os kedvezménnyel!
- - - Minden termékre 50% kedvezmény! Így a már akciós termékek 70% os kedvezménnyel vásárolhatók meg!
- - Minden termékből csak 1 db van.
!!! Figyelem !!! A kedvezményt manuálisan, a vásárlásod után számoljuk ki és küldjük el neked a részletekben leírt módon. A vásárlás folyamán és a vásárlás sikerességét visszaigazoló e-mailben még a teljes összeg szerepel.
! Az 50% kedvezmény levonása és feltüntetése, a vásárlás véglegesítése előtt a vásárlási folyamat utolsó szakaszában történik!
Már csak:
Részletek itt
Márkák
Az összes márka megjelenítése
Kedvezményes Vásárlás

Ruhaverzum Ft

Minden Ruhaverzumon elköltött forint levásárolható pontot, Ruhaverzum forintot ér!
Vásárlásoddal automatikusan részt veszel a Ruhaverzum webáruház pontgyűjtő rendszerében is.
A vásárlásoknál a kifizetett érték 5 %-ának megfelelő pont jár. Ezt rendszerünk automatikusan számolja. Például egy 2.980 Ft-os ruha után 149 ponttal, egy 1.500 Ft-os ruha után 75 ponttal gazdagodsz. A rendelés végén az így számolt pontok jóváíródnak a pontegyenlegeden. 1 pont 1 forintot ér.

A pontegyenleged szerinti pontjaid értéke (forintértéked) beváltható, miután a megrendelés teljesült és elfogadottá vált. A vásárlás után járó pontjaid az átvételt követő 15. napon automatikusan jóváíródnak, ha a megrendelésből nem volt visszaküldött áru. A vásárolt termékek egy részének vagy egészének a visszaküldése esetén az érintett megrendelés után járó pontok a visszáru ügyintézés végén, a visszáruval csökkentett értéken kerülnek jóváírásra.
A pontokat a megrendelés során tetszőleges mértékben válthatod be. A pontok készpénzre nem válthatók, és a jóváírástól számított egy éven belül használhatók fel. Felhasználható pontjaid számát az Adataim menüpontban láthatod.

Ha olcsóbban szeretnél vásárolni nálunk, ajánld oldalunkat ismerőseidnek. Válaszolj igennel a weboldalon feltett kérdésre, és válassz a három lehetőség közül. Ha vásárol nálunk, akinek ajánlottad oldalunkat, akkor az első vásárlását követő 15. napon az általa megvásárolt áruk értékének 10 %-át jóváírjuk  a Te Ruhaverzum Forintszámládon.