Kosár 0 tétel, 0 Ft
x
Az Ön kosara még üres!
A kiválasztott termék a kosárba került! KosárVásárlás folytatása
x
Belépés
Még nem reisztráltál nálunk?Regisztráció

Belépés

Új jelszó igénylése

Jelszó újraküldése
x
Regisztráció
Kérlek pontosan add meg az ismerősöd e-mail címét, aki a weboldalt ajánlotta !!!
Regisztráció
Kezdőlap> Nyilatkozatok> Visszaküldés>
Márkák
Az összes márka megjelenítése
Kedvezményes Vásárlás

Visszaküldés

Elállási jog
Vevőt a 45/2014. (II. 26.) sz. Kormányrendelet alapján elállási jog illeti meg.  Ez alapján a Vevő az adott megrendelés kézhezvételétől számított 14 napon belül jogosult elállási szándékát írásban bejelenteni a Webáruház ügyfélszolgálatára. A bejelentéshez az ÁSZF mellékletét képező elállási nyilatkozatot (melléklet letöltése) kell kitölteni és aláírva megküldeni pdf formátumban az info@ruhaverzum.hu e-mail címre, vagy ajánlott levélben a HI Trade Plus Bt. 1188 Budapest Dózsa György u.2. címre. Az elektronikusan bejelentett elállást a Webáruház 24 órán belül visszaigazolja. A levélben érkező elállási bejelentés jogvesztő határidejének megítélése a levél feladásának időpontját igazoló postai időbélyegző alapján történik. A vevő az elektronikus visszaigazolás kézhezvételétől vagy az elállást bejelentő levél postai felvételének időpontjától számított 14 napon belül köteles a visszautasított terméket a Webáruház ügyfélszolgálatának fenti postacímére visszaküldeni.
A Webáruház a terméknek a megrendelésen szereplő vételárát a Vevő részére a visszaküldött termék kézhezvételétől számított 10 napon belül visszautalja a Vevő bankszámlaszámára.
A webáruház visszafizetési kötelezettsége nem terjed ki az eredeti megrendelés szállítási és utánvét kezelési költségeire, valamint Vevő számára a termék visszaküldésével kapcsolatosan felmerült szállítási költségeire, kivéve ha jogosult az inverz csomag szolgáltatásra. A Webáruház a részére utánvéttel feladott küldeményeket nem veszi át. A Vevő által feladott küldemények szállítás közben keletkező káráért a Webáruház nem vállal felelősséget. Értéknyilvánítás nélkül feladott, sérülten érkező küldeményeket a Webáruház nem vesz át. A visszaküldött termék nem rendeltetésszerű használatából keletkezett károkért vevő tartozik felelősséggel. A visszaküldött termék kicsomagolásáról a Webáruház videofelvételt készít.

 
Inverz csomag szolgáltatás
 
2018-ban módosulnak webáruházunkban az elállási nyilatkozatot követően a termékek visszaküldésének feltételei.
Minden legalább 17.000 Ft értékű vásárlás esetén, amennyiben a vásárló a Magyar Posta (MPL) szolgáltatásainak bármelyikét választotta, az esetlegesen elállási nyilatkozattal visszaküldésre kerülő termékek postai költségeit webáruházunk magára vállalja. Tehát a nem megfelelő termék visszaküldése a fenti feltételek teljesülése esetén a vásárló számára ingyenes!
A fenti kritériumoknak megfelelő megrendelés vásárlónknak történő feladását megelőzően a küldeményben elhelyezünk egy etikettre nyomtatott címiratot. Ezen feladóként a vásárló, címzettként a webáruház átvételi pontja szerepel.
A nem megfelelő áruk visszaküldése:
  • A Vásárló a számára nem megfelelő termékeket helyezze el a webáruháztól kapott, megrendelését tartalmazó dobozban, az általa kitöltött, aláírt elállási nyilatkozattal együtt.
  • A dobozt szakszerűen, a postai előírásoknak megfelelően zárja le.
  • A webáruház által küldött címirat etikett hátsó oldaláról távolítsa el a fóliát, a címirattal ragassza felül a dobozon a saját nevére szóló címiratot.
  • Az így előkészített küldeményt térítésmentesen feladhatja számunkra bármelyik postahely csomagfelvételi munkahelyén, vagy az MPL csomagautomatáiban.
  • A küldemény webáruházba történő visszaérkezését követő legkésőbb második munkanapon a webáruház az elállási nyilatkozaton megadott számlaszámra visszautalja az ÁSZF szerinti  feltételeknek megfelelően visszaküldött termékek vételárát.
Amennyiben a megrendelés nem éri el a 17.000-ot és a vásárló nem a Magyar Posta valamelyik szolgáltatását választotta, akkor a visszaküldés költségei továbbra is a vásárlót terhelik.